Muntah2 semasa trimster 3

sy dah masuk 33w tp skg muntah2. Makan je terus muntah. Ada yg mengalaminya? Is it normal?🥲 #ingintahu #bantujawab

2 Balas

ada makan ubat apa2 ke atau consume apa2, kadg sebab tu jgk.. mcm saya baru start metformin utk gdm, makan2 muntah hari2 muntah, skrg tukar ubat lain baru ok.. kalau xde consume apa2 yg baru better check dktr . bahaya muntah, sian baby kt dalam

Saya pun mengalaminya sekarang, siap package cirit birit. Baru pergi klinik dia bagitau gastrik. Seksany, sampai sekarang tak boleh makan lagi🥹