Makan telur lpas pantang hari ke 49

Sy dah hbis pantang, ada x ibu2 yg bersalin czer mkn telur lpas hbis pantang? Sblm hbis pantang pnah jga mkn sekali dua, lpas hbis pantang pun gitu jga. Spnjg mkn xda jga rasa gatal2. Tpi nak tau juga okay ke mkn telur biarpn xda alahan tkut effect kat tmpt bedah😅😅#SeriusTanya #firstmom #firstmom #bantujawab #ingintahu

2 Balas

saya masa kat ward dah makan telur hari2 for breakfast, lepas seminggu dah makan sotong. luka sembub cantik tak gatal

boleh je sis. telur is protein. boleh ambik kalau awak takde alahan