X boleh makan, kalau mengidam sgt baru blh makan

Sy dah 6 weeks klu tgk apa² makan rasa nak muntah melainkan klu tetiba datang mengidam br boleh makan, mcm mana nak buat ye, spi sanggup tahan lapar

1 Balas

kena makan jugak sis. anak dalam Rahim nak membesar. Sy dulu Pon alah sampai semua benda makan muntah. makan sikit je. muntah bnyk sampai rasa tak nak makan Dan lembik badan. jd Sy minum susu kotak dutch lady supaya ada tenaga. tukar kan makanan asasi sesuai selera. jgn tak ambik lgsung ya.