Hi mommmyy..

Sy dah 36minggu 2 hari.lately ada keputihan keluar kerap xkerap la... normal ke.. Sy ada consume callamilk sebab anemia dengan baby kecik...susu punca keputihan ke..#firstbaby #firstmom

2 Balas

Saya pon minum callamilk dulu masa 3rd trimester. Dah hujung hujung memang keputihan keluar kerap. Bukan sebab susu

hi. better check dengan doktor. keputihan ada banyak jenis, ada yang normal dan tak normal. susu bukan punca.