Spotting coklat

Sy baru masuk week 11. Start semalam perasan ada spotting coklat + pink2 bila buang air 3x. Sikit je, tak bnyk.. Harini pun jadi lagi. Normal ke ? And ada apa apa nasihat utk problem ni ? Sy preggy 1st baby

7 Balas

sy prenah gak sis.. baru merasa prgnt anak pertama .. 21/4/22 gugur.. mcm ni la ..kluar darah spot.. tak dihiraukan 😅.. baik sis pegi cek terus.. bahaya tu.. mana tau doktor bagi ubat nnti ..

sy pon kluar spoting sikit2 lps tu kluar darah segar.. and sy baru je gugur.. apa2 pendarahan cepat2 g hospital.. semoga dipermudahkan segala urusan

If ada spotting or bleeding,cpt2 la pi klinik. Jgn tunggu 😵 spotting and bleeding during pregnancy completely not normal. Please pi klinik cpt2

Terus ke emergency hospital sis. Saya pon doc kata spotting,lendir darah bukan fresh blood. Doc kata threatened miscarriage dan bagi ubat kuat rahim.

2y ago

sy dari 7w and now 10w pun still ada lendir darah sikit time g toilet nak buang air . dah pergi check time 8w baby ada hearbeat alhamdulillah . setakat ni tkde lagi sakit perut cuma asyik lapar je . esok pulak nak g scan . 😢

kalau ade keluar darah walau pun sikit kene pergi hospital atau klinik sis..lain org lain pengalaman dia..ade yang ok ade yang x..

bleeding spotting during pregnancy x normal. boleh pg klinik terus. and bedrest after that.

Kalau pregnant keluar spotting/bleeding, boleh ke emergency. Semoga baik2 sahaja 🧡