Kerap bersama

Sy baru masuk 8w , kebelakangan ni keinginan bersama kuat betul . Dua hari lepas dan hari ini bersama. Tup² perut rasa xselesa, mcm sengal kejang cmtu . Tapi xde bleeding apa. Okay je kot kan? Xde apa kot. Risau pulak . Emm . Mmg kalau start hamil keinginan bersama memang tinggi ya #firstmom #ingintahu

4 Balas

Selagi takde bleeding yang warna fresh atau keluar ketul2, tiada masalah. Terasa cramp selepas bersama itu juga biasa. Nak bersama, boleh je cuma jangan terlalu kasar/kuat/extreme. Lagipun sperma lelaki ni ada banyak juga manfaat untuk ibu mengandung. Boleh cuba cari dan baca artikel 😊

1mo ago

ohh baru tau , slama mgandung ni mmg x bg suami lps dlm sbb ada yg kata tak elok. nti sy research cari info mengenai ini , thanks ya sis

sy kuar spotting masa 7w, doc cakap awal2 kandungan x boleh bersama sebab rangsangan pada rahim. Hati2 ye🤗

1mo ago

sama² sis. Tue la saya pun lama x bersama, bile sampai keinginan tue, saya hold dl sebab seram lah teringat rasa sakit kat rahim n kuar spotting. Bile kuar spotting, doc bg mc seminggu, jadi x nak ganggu kerja juga😅Xpe apepun hati² dan jaga diri tau sis🤗

biasa sis cuma jangan suruh husband lepas sperm di dalam

1mo ago

kata kawan² , bahaya sbb air mani ni natural induce .. tu kata dorg la sis 😅

jangan kasar2 sangat

1mo ago

ohh mgkin tksr sikit kot . kna lbih hti2 lpsni 😅