Ada cara tak nak kurangkan mual?

Sy baru 6wk4days selalu sangat mual n semua benda tak lalu mkn. Kalau tgok n bau pon mual teruk asyik nak baring je. Jd bila kurang mkn then asyik muntah jd gastrik. So ada cara tak nak kurangkan mual?#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Amalkan makan pisang tiap hari sis. Sy pon start amalkan makan pisang setiap hari alhamdulillah dpt kurangkan mual.

xde cara . da cuba mcm² . sy slalu bawa inhaler kemana² . kalau rasa mual terus hidu inhaler tu 😂