Tolong jawab please

Sy baru 32 week.. tapi perut sy sakit sangat2 menekan2 dekat atas ari2 tu.. Mcm sengugutt tapi ntahla nk ckp.. Tidur sakit jalan sakit smlm g klinik doc ckp mungkin kple bby dh turun dan dia mnekan2.. So normal.. Tapi sumpah sakit nk pusing mngiring kiri kanan mmg la sakit sangat.. Ad tk yg sama mcm sy.. Sy tknk g hospital haritu sy sakit perut sy pergi hospital pastu dia boleh pulak cakap macam ni dekat sy " sakit sikit cmni pun nk datang " lah pastu xdatang kang kau tnya knp xdtg , klinik pulak suruh g hosp kalau sakit apa2.. .. Sakit hati btul sy.. Family pulak asik fikir sy asik tidur je dia ckp bnyk kn bergerak siap beza2 dgn dia pregnant dulu.. Padahal sblum2 ni sy active je.. Tpi bila sakit melepet kt tilam smua ckp susah beranak la apa lah.. Ad tk siapa2 kne mcm sy.. sakit sngt nk tdur mlm xleh 😞 nk jalan sakit nk bngun dri duduk sakit 😭 .. dri duduk nk baring sakit 😭😭huaaaaaaaaaaaaa#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #bantusharing 😭😭

13 Balas

saya 33week skrg ..mmg rasa sakit sgt2 kat bawah lgi2 bila nak pusing ke kanan ke kiri kan..mmg tidur x lena .. hmmm yg penting pantau pergerakan baby ..

mntk reference letter dri klinik utk ke hospital.

elak angkat benda berat