Assalamualaikum sy hamil 9minggu ank yg ke 5 tpi sy nak bertanya tentang cyst...

Sy ade cyst 2.7 cm bole sy tau care atau mcm mana nak kecutkan cyst...#ingintahu

2 Balas

Sis kena cyst apa ye? Macam saya haritu kena parafimbial ovarian cyst. Dapat je tau saya kurangkan makanan bergula, process food, dengan protein mcm tauhu, tempe, air soya. Jamu2 dan vitamin pun memang saya tak ambil kecuali ada saranan doktor.

salam sis..cuba try pakai furmon hamil nano cream..ramai feedback bagus² utk kecutkan cyst..