1st preggy ..

sy ada termakan roti yg ada campuran buah nenas tp x bnyk sgt,adakah tu membahayakn kandungan #5weeks 3day...risau

2 Balas

Nenas boleh je makan kalau masak, yang takut tu nenas muda, saya sebelum tau prgnant, kira masa tu rasa tak sedap bdn je, saya suka makan masak kengsom tu, letak nenas banyak2. Tak ada apa pun, Insyallah, dah tau prgnant, bnyakkan hati2 dalam pemakanan. Insyallah semoga baby and sis sihat ya😊

2y ago

tq sis...lega sy😊😊

inshaAllah takda apa, doa byk2x okay.