Cramps is normal?

Hi, sy 4 weeks 3 days pregnant and firstimemom. Normal ke kalau duduk kan rasa mcm cramps memanjang tp bahagian bawah abdomen sometimes mcm terkucil. Sy baca ada ckp normal tp I tak pasti cramps yg sampai mana is normal before I should go check sbb awal lg 😅😅#advicepls #firsttimemom

4 Balas

Saya 4 weeks 5 days dan first time mom jgk… saya tak cramps sgt cume ade rasa tk selesa di bahagian bawah perut sesekali rasa mcm nk period.. mula2 igt nk g check awal tpi ramai ckp rasa mcm tu normal selagi tk kluar darah 😊

Sama la sy pun rasa mild cramp gak. sy 4wks 5 days. Insyaallah 6 wks nnti beransur kurang klu ikut pngalaman sblm ni

hi, I ada tanya dr before this sbb kerap sangat rasa cramps dekat bawah. dr kata normal sebab uterus tu nak membesar.

cramp mcm period ke?

11mo ago

Mcm tapi dia tak mcm period sgt kurang sikit