Cirit birit

Sy 36 weeks. Perut tak sedap. Dah 2 hari rasa ngilu dekat laluan. Harini cirit birit. Kalau pergi hospital pergi ke pac terus ke? Agak2 kena halau tak? 🥺

2 Balas

awak gi je pac terus , maybe awak kena tahan sekejap je cause diorg nak check en , mcm sye sakit kpala je mcm migrain then sye gi hsptl je kena tahan dlm pac 2 jam je then bru boleh balik

cirit birit takut sbb pemakanan klau nk pergi hos cek pun xpe .