Perut mengeras

Sy 25w normal ke perut asyik mgeras je ?? Kadang rasa sakit sbb dia mgeras . Anak first jd tak thu . Tye kawan kwan .dorang takde pulak dalam waktu mcmni mgeras . #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saye pun kdg bby mengeras jgk tpi tkde rase sakit cume kdg2 senak je. Tpi die mngeras kejap je bile sye usap perut die dh okey balik.

mengeras ke baby stretching?

11mo ago

sy rasa mgeras .sbb bila.tekan mmg keras . then akn senak sakit . rasa mcm kena hmpap batu pun ye . bby stretching mcmne ??