Buku Pink Buka Di Swasta atau Kerajaan

Sy 2 kali gugur, tk pernh sempat buka buku pink, agak2 mana yg elok trbaik nk buka buku pink kt swasta atau kerajaan ? Sy kerja majikan susah bg cuti sabtu ahad je cuti tetap kalau bab duit boleh usahakan🫡 #pleasehelp

3 Balas

for me buka dkt kk. tambah2 ada sejarah macamni. tentang majikan ni awk sendiri blh arrange. cth apply time off utk pergi checkup, dah settle terus masuk kerja. ambil time slip supaya nmpk yg kit bukan suka2 nk time off dari kerja. majikan ni bukan xsuka kita ambil cuti, dia xsuka klu kita suka2 cuti tapi benda tu blh adjust.

buku pink kerajaan lg bgus..lngkp, esok lusa nak brsalin @ ada mslh sng nurse kk rujuk hospitl bab mslh kndugn.

Better kk dear, lengkap & sangat detail