Alahan Air

Sy 13 minggu ,ad yg sama cam saya x alahan air . Xley kne air.klo kne air xkesah la berwuduk ke, cuci pinggan ke, basuh muka ke,mandi ke senang cerita kene je air pada anggota bdn ni pasti muntah. Ade sesape kne cam saya x? Sy rase pelik dgn alahan ni Kekadang rase xtahan asyik muntah je. #ingintahu

1 Balas

ok tu sis alahan tahu...sy ni 24jam beware je...salah2 sebut pun auto muntah 😅 salah2 pi google mknan (makanan nama china) pn sy boleh muntah.... Xtahu lahhh nk buat apa lagi sakan kalini...anak slung dlu rilex je xde alahan pn🤣