Susu badan

Susu saya sikit sejak baby lahir sbb nya baby masuk wad 8 hari . Lepastuh sampai dah 3bulan now susu sikit, saya canpur fm . Tapi mmg bagi jeh dia hisap . Soalan saya macam mana ye nak bagi susu banyak, sbb sebelum nih saya dah try macam macam tapi still sikit . Saya lama lama tak mampu nak bagi beli susu, harga mahal . #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Baby minum direct ke botol. Kalau minum direct puan bg je kerap. Mkn sayur2, minum air longan. Bg smpai breast kosong then baru tukar.awl lg ni kalau anggap susu xde boleh naik balik

9mo ago

berapa lama ye nk bgi baby hisap ? sampai kenyang