Baby 11hari full breastfeeding

Susu badan makin slow.. Sedang usaha banyakkan Susu badan semula.. Boleh Kah smentara Ni sya Selang seli Kan Susu formula dgn Susu badan.. bagaimana Nak start Susu formula? Biasa baby kecik mcm Ni sukatan Susu formula brapa onz ckup Untuk nya Kenyang ? Sya dah try beli susu Dupro.. tapi risau Nak start... Tolong tips penyusuan baby 11hari... Sya pantang sendiri.. ceaser lagi.. Takut stress bila anak meragam lapar.. #firstmom #newmom1stbaby#ingintahu #bantusharing #SeriusTanya

2 Balas

boleh je campur susu takde masalah. dari mommy stress anak tak kenyang, lg susu drop. bg susu bdn mcm biasa. kalau anak merengek lg bru bg susu fm. smbil2 tu jaga mkn, ikhtiar mknn yg bykkan susu. bila susu bdn dah byk, baby nampak ok kenyang, blh stop fm.

Sya msa anak kuning sya campur Bf + S26. Selesai kuning bru BF sbb susu banyk. Sis nk trus cuba formula boleh klu nk ok selang seli dgn bf