Susu formula

Susu apa yang bagus untuk baby yg baru nak mula minum fm? Baby dah 8m. Mohon cdgn. Sblm ni bagi dupro tp baby tolak. #firstmom #ingintahu #newmom #bantusharing

2 Balas

susu fm ni awak kena try n error, sampai jumpa yang serasi dengan anak. anak sy alhamdulillah minum lactogen sampai umur 1 tahun, serasi.

Saya ada nk letgo susu frisolac langkah 2 6bulan-18bulan . Boleh kalau sis nk cuba . Masih baru belum buka lagi