Susu tmbah berat badan baby

Susu apa yaa sesuai untuk naikkan berat badan baby ? Skrg mnum lactogen1 . Baby 5bulan berat baru 6kg boy Misi kk ckap berat kna up lagi . So nk tnya lah susu ap yg ssuai bg brat bdan naik skit ?

4 Balas

Sama pula isu kita sis. Anak saya boy5bln 6.4kg. Minum susu anmumlac banyak kali sehari kadang2 bole sampai 30oz sehari. Pelik kenapa tak naik

11mo ago

Tnggu masuk 6m dh boleh mkan tgk naik ke tak 😆

Ank sya pon minum lactogen susu kuat tpi berat bru 6.2 hri”timbang kt umh..esk chekup harap”misi tk bising🤭

baby mnum susu ok? anak sye pun 5 bln.. da kurg mnum.. rsau next checkup berat x naik sgt..

11mo ago

Minum ok jer kerap susu , tp kurang naik . Mgkin nk tggu 6m bleh mkn bru naik😅 risau maknye

graf baby masuk line kuning?

11mo ago

Misi ckap atas pagar