Name

Hi. Any suggestions ano pong maganda or bagay na second name if the first name is , Callie. :) Baby girl po. 38 weeks preggy. Ftm. Thanks po sa sasagot. 😍😍

17 Replies

Callie Amara/Athena/Alyana Callie Felicianna Callie Belle Callie Nianna/Nadine Callie Emelia Callie Iannah Callie Letisha Callie Desire Callie Joson Callie Celine Callie Selina/Selena

Callie Margaux Callie November Callie Akiezha Callie Jayda Callie Katana

Callie Gener or Callie Abbie mumsh cute pakinggan

callie lorraine, callie brielle, callie jane

Callie, camill. Callie amara, Callie lei❤

Callie Nicole , Callie Stefhanie

Callie Myrille ♥️

Callie Danielle 🥰

Callie Shandy 😊

Callie ryx mamshie

Related Articles