baby girl

Any suggestion po for a baby girl name starts with letter K? any suggestions will be so much appreciated. TIA ?

102 Replies

Keira, Kerren, Karyl, Keryl, Kiarra, Kyna, Khloe, Kara, Krizzia, Kristel, Kirsten, Kristen, Kristine, Keileen, Kailyn, Kristalle, Krystal.

try to search sa google mamsh marami ka makikita and may mga meaning pa. ako nun ganun ginawa ko e ☺

Karina, Kate, Katarina, Klyde, Kathryn, Klaudeth, Katrina, Kyrie, Krisha. 😊

It was my ate's friend ideal name for her daughter.. KREIGHTANIA. 🙂

Katelyn Katriona Katrina Kristiana Kathryn

Kirsten,Khloe Kendal Kardashian name.😁

Katrina, Katelyn, Kianna, Krishna Karla

khlea, khyrine, kristina kassandra 😊

Kriselle Kassandra Keisha Khloe

Kirsten Kaye Anne Kristelle Krizziah