BABY

Any suggestion pls .. Baby girl name start with M and R . Two names po hehe . Thankyou! :)

70 Replies

Maurice Robyn Martina Raleigh (reyli) Meera Rebecca Myrcella Rosslyn Madeline Raven Madison Rylie Mikayla Rolene Mariana Raphiel Maeve Rianna Megan Rae Mariam Rosalind Mavis Rachel Maxine Rhian Marcelline Roxette

Maia (pronounced 'MY-ah') Mielikki (pronounced "mia-lick-key,") Radha (mother of the universe) Riddhi (fortunate)

ano Po pwedeng ipangalan ni baby girl pls pa suggest Po J and N .thanks

Margaret ,Mira , McKenzie , madelaine Rhien ,rain , ryzel , rylie

Mirathea Rhyss, Martha Rina, Macey Reel, Millie Rett

Mary Rein Ma. Rosella Mary RoseAnn

Madeline Rose Melody Reese

Malia Reign Maxinne Reese

Marianne Rivera.. charing

Maria Ruth ❤