Baby Boy's Name

Suggestion naman po sa name ng baby boy ko start with letter L or J thank you in advance ☺️#firstbaby #pleasehelp #BabyBoy

3 Replies

Liam Lucas Logan Luke Lincoln Lukas Leon/Leo Leonard/o Luciano Lucian Lennon Lance Luther Leopol Lonnie Lars Lemuel Lucio Lucho Laurence Leandro Larson Lucky Lucifur Leovanni Louie - Jackson Joey Jaaron Jameson Juanico/Juan Jayce Jude Judah Julio Julian Jacoby Jules Jarvis Julius Jazper Jonard Jethro Jaxton Jack Jenard Jillian

Levi Luis Lark Larry Jonathan Josh Jacob Jaxon

Lance or Jaden