Suami boleh teman isteri atau tak ye?

Suami boleh masuk dalam labour ke ? siapa tahu.. hosp serdang dah benarkan suami untuk teman wife dalam LR ke ? dan .. boleh melawat isteri & anak di wad berapa lama tempoh ye last sy bersalin waktu lockdown 2020 time tu mmg husband xboleh masuk langsung sedih sgt .. (masuk utk azankan anak je) tahun ni SOP di hosp serdang mcm mana yee 🙁

Suami boleh teman isteri atau tak ye?
1 Balas

sy bersalin feb 2023 di hosp serdang. suami boleh teman dlm labour room. cuma sebelum masuk, suami kena beli rtk siap2 dr luar n test dpn dyeorg sebelum masuk. klau melawat, boleh melawat time waktu melawat je. teman all the time x boleh.

1y ago

ohhh okay laa mcm tu .. dah boleh teman 😍🥰, thank you 🌹