Exhausted and tantrum (2nd pregnancy)

suami ajak short vacay dekat melaka. saya tantrum sebab terlampau penat, sampai pukul suami and saya jerit² dekat dia. his reaction? diam and lagi pujuk saya, siap manja² lagi. malam pertama vacation tu baru saya mintak maaf, maybe sebab dah makan sekali baru sejuk hati saya ni. kesian bila suami kena macamtu. sebelum ni saya macamtu jugak tapi time anak 1st tu, gugur. tak tau macam mana nak ubah and nak maafkan diri sendiri sebab buat suami macamtu... ada yang sama macam saya tak? saya kadang cium kaki suami time dia tido sebab saya banyak sangat buat dosa dengan dia ☹️☹️☹️ #advice

13 Balas

Sendiri kena kawal laa… org lain pun letih kepenatan ok je, so anda pun mampu mengubahnya

Huhu memang taklaa klau dapat laki baran🤣

kene kawal sis