1bulan 23hari

Stress rasa bila sikit2 orang nak salahkan kita.. Anak saya tak tahu kenapa dalam 4hari nie nangis je dan dia macam tak nak dengan saya..bila saya pujuk lagi nangis beria sampai sedu2 dan mula lah mil macam bising angkat lah anak tu jangan bagi nangis ..masalahnya saya dah angkat dan bawak jalan semua tak kena. Anak saya dia nak dengan mil je.kalau dengan mil okey tak nangis.saya pon tak tahu kenapa. Kadang2 nak nangis pon ada bila anak tak nak dengan kita🥺menyusu badan pon dia tak nak..puas saya paksa nak bagi bf tetap tak nak.baru ni mil suruh anak dia bf kan anak ..anak nak pulak🥺 Tadi saya terlalu tertekan sampai rasa nak je bunuh diri 🥺🥺tertekan dengan suaminya lagi#firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Sis ada masalah puting ke dlm ke apa ke? Takpelah sis ni pengalaman pertma kan pttnya family bg sokongan.

8mo ago

a.ah ye sis.. puting saya lps bersalin jadi kedalam..tk thu knpe ..