kandungan baru 9 minggu

still mual n muntah bila nak hilang alah ye bila sidai baju terus jadi xlarat sgt sampai kena p baring lama baru ok balik badan.... #f1rstimemom

2 Balas

Sama laa macam saya, bukan tu je. Nak makan nasi pun tak boleh, bau masakan tak boleh, fikir pasal makan tak boleh. Takpe sis, enjoy je journey ni. Rezeki baby Allah bagi, jadi kita kena sedia hadapi apa² dugaan yang datang sekali dengan rezeki tu. Semoga kita berjaya lalui fasa ni.

setiap org xsama tempoh mual tempoh pembawakan ni...ada org smpai trimester 3 pon still mual2...mohon bersabar dan doa byk2 Allah kurgkan pembawakn awk...semoga dipermudahkan