Posisi tidur trimester 2

Start perut berapa minggu kena tidur mengiring tak boleh baring? Ada sesiapa tahu? #firstmom

4 Balas

Personally, Sy tak tahu tapii bg sy cuba je tidur mengiring. Tapiii mak sy ckp tidur je macam mana pn asal kau selesa sbb masa anak pertama sy cuma selesa tidur terlentang sj. (Mak sy bidan hospital sbb tu sy byk tnya dia 🤭). Ms anak kedua saya takboleh terlentang langsung sbb sesak nafas. So sy tidur mengiring.

3w ago

Iye, tidur je mana selesa. Kalau sy dulu mmg tak selesa mengiring. Lps mak sy ckp mcm tu baru sy teruskan tidur mcm mana sy selesa. 😅 ok je baby ok, beranak pn senang. Hehe

sya kjap mngiring kiri kanan, kejap baring terlentang.. bertiarap je blm pnah 🤣 sma gk skg tgh 2nd thrim

sy paling slesaa tdr terlentang😂 tdr mengiring mcm sakit bdan pula bila bngn pagii😆..

saya selesa mengiring belah kiri. tak selesa terlentang. 😅