Sindrom karpal tunnel

Start masuk 34 minggu,kebas tangan ni makin menjadi ..tanya doktor kat klinik dia Kata memang tiada ubat untuk IBU Hamil dan simptom Ni Akan berkurang lepas bErsalin...masalahnya sakit sangat dan terseksa Nak buat kerja...Ada sape sape Tahu Cara Nak atasi tak? Sekarang dah Nak masuk 35 minggu, harap sangat baby lahir tak sakit dah kalau tak macam mana Nak urus baby😭#seriusnanya

4 Balas

Aaa sama! Tapi saya kena setiap kali nak tidur. Sakit sangat😭 Tapi nak kurangkan rasa sakit tu kena selalu exercise genggaman tu. Cer sis search kat tiktok banyak share exercise tangan & jari

5mo ago

Sama la..sekarang tido pun tak Lena...sebab tgn sakit...kalau dah tertido xpe, tapi bangun tu lagi sakit...kebas bengkak

Sama..dah start kena masa 2nd trimester. Sy selalu letup2 kan jari (faham tak?) @ tarik2 kasi bunyi 😂 & kalau tidur make sure tgn tu tak terjuntai ke luar katil

5mo ago

Saya skrg tidur tangan letak atas kepala...huhu

beli wrist support kat online. sakit tu memang takde ubat and akan hilang tapi amik masa agak lama.

Sama ..Saya pon ..jari² bengkak