Normalkah sakit-sakit hilang masa w6 ?

Start magribh langsung tiada rasa sakit macam yang sebelum-sebelum ni . Mual etc tu hilang dah . Bila cek tiada juga spotting . Normal ka macam tu ? Lagi-lagi ada cyst yang aktif ? . #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Balas

Sometime mmg dia akn hilang sis.. Alhamdulillah.. Ok la tu.. Boleh fokus mkn utk baby dah hihi.. Jgn rsau.. Kalau sis rse was was.. Minta doktor scan ok.. 😊

2y ago

Oke sis 🥺🥺 tengkiuu

Sama macam saya cuma saya masih pening2 and mulut rasa pahit tp mual2 xde dh

saya pon sama, masuk w6 tetiba hilang rasa mual tu. hopefully normal