Bagi pacifier

Start bila ye ibu ibu bgi pacifier kat baby ? Saya mula bagi start sebulan dia tknak till now . Dah 4jenis bagi semua taknk . Baby sya jenis kuat ngempeng bila tidur, jadi lenguh gila . #ingintahu

4 Balas

Sy bgi msa sbulan..tpi dia nk jenis puting yg bulat mcm kt btol ssu tu je..yg jenis leper tu dia xnk😂 msuk 3 bulan bru dia nk yg leper tu..

Start sebulan sy bagi. Pacifier brand tommee tippee. Sama macam botol susu dia. Satu satunya cara baby sy stop ngempeng 🥹

Masuk 4 bulan saya bagi brand ommababy , bagi masa tidur sebab keje nak nyonyot je 😬

Maaf, tak pernah bagi.