Anak tanak mnum susu

Start 4bulan tanak minum susu Minum pun 1oz or 2oz je Kdg tu 5 6 jam skali Skrg dh 5bulan ..berat makin trun Susu dh try dutch bby ,dupro dan s26 sma jugak ..tanak jugak #firstmom #ingintahu Macam mna ye

2 Balas

Mungkin anak dah boleh lihat sekeliling. Benda tu boleh distract. Waktu susu cuba bagi dalam bilik yang malap atau tempat yang tak banyak barang yang boleh buat anak melilau mata

Dptkan nasihat paed sama ada dah boleh bagi makan awal or tak. Anak saya 5m15d paed dah suruh makan. Baby yg berat makin turun ni agak merisaukan

2mo ago

mkn bubur kosong ke awak