Baby kecik

spe ada pengalaman baby kecik ? Macam ni , masa tau peknen , sy ada buat details scan , kat kk pun ada scan . Sampai lah sy scan kat klinik luar Smpai tm3 , tp smua alhamdulillah bby okey smua nampak baik. Tapi Sya balik dari hospital dr scan peknen 32week kata bby kecik MCM 28 week , lepastu dorg nak pantau Klau still baby camtu dorg akan bagi tarikh untuk bslin awal guna induce atau belon . Sya terus down n macam2 pikir , sbb bby berat 1.5kg . Ada tak bslin awal sbb bby kecik ? Boleh shre pnglaman . 🥺#Sharing_dong_Bund

1 Balas

Pernah baca ramai juga camni ada yg kena paksa bersalin ada yg doctor bagi sampai due. Ada yg bg tips minum susu anmum, boleh naikkan berat baby secara drastik. Saya 33w dulu baby 2.7kg besar laa pulak sbb saya takleh minum susu, doctor bagi pil kalsium consume dari second trimester

3w ago

sy TGH cuba juga minum annum . tu hri2 ke kena minum ?? sebab slma chekup okey je takde mslah berat bby naik ikut week tp tak tau pula tba2 camtu hm