Spotting Normal Ke Tak Eh? 5w Pregnancy

Sorry tau kotor sikit, nak tau ni spotting normal ke tak dah 4hari keluar sikit sikit mcm ni or perlu jumpa doct? #ingintahu #firstbaby #firstmom

Spotting Normal Ke Tak Eh? 5w Pregnancy
2 Balas

Jumpa dr...dr boleh bg ubat kuat rahim...saya biasa jadi jugak dulu

8mo ago

yeke .. dah jumpa doct dah tapi msa tu brlendir coklat sikit doct cakap normal as long tak keluar darah sebab rahim tgh mengembang tapi lepas jumpa doct 4 hari berturut turut spotting kerap keluar dlm msa 24jam tapi tak ada lendir dah ..

Tak normal. Jumpa doktor ASAP