Beza bedung & napkin

Sorry saya firstmom jadi nk tanya apa beza bedung dengan napkin ? berapa helai nak kena beli ? #firstmom #23weeks

2 Balas

Kalau saya jenis ashik tak sempat basuh jadi saya beli extra both bedung & napkin tu. Bedung auto bedung manual. yg zip mudah nk bawak baby check up, yg atas kepala ada cartoon nk wat baby jalan & memacam lagi lah sebab bedung dia besar so baby dah besar pun boleh guna buat towel pun boleh

kain bedung lebih besar dari napkin. napkin ni slalunya pkai sbg lampin yg boleh basuh atau kain utk lindungi kepala bby klu keluar kemana2 . bedung beli la dlm 3 helai, boleh basuh tukar2. napkin blh spare sikit.