skincare during pregnancy

hi sorry nak tanya . skincare from brand emina boleh ke guna during pregnancy ? sebab semalam ternampak ada yg bgtau boleh guna brand emina . so saya pun beli la skincare brand emina . tapi skrg rasa mcm was was pulak . can anyone bagi feedback is emina skincare boleh pakai ke tak ? thanks for helping ! #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Hi, not sure mommy. Cara saya, saya baca satu2 label ingredients produk tu. Awak boleh refer info chemical substances yang perlu dielakkan di bawah. Kalau ada, then tak boleh pakai.