Hi mom,ad x dlm ni bby n mom Sept sdah dtg bln?normal k kte akn period lpas 3bln bersalin?s

Soe tye soalan mcm ni.#firstmom #bantusharing #firstbaby

7 Balas

saya bersalin 21/9 hritu n ambil perancang cucuk depo, dah period 26/11 n ongoing sampai hrini 4/12 kuar kdg sikit kdg normal mcm period sblm preggy, saya bf + fm

5mo ago

sama sis saya pulak bersalin 17/9. cucuk depo 21/11 lepastu period dtg 7/12 sampai skrg periodnya keluar sikit sikit. fully bf. ni maksudnya serasi ke tak ye dgn depo?

blm.. bersalin 10/9.biasa ank2 y lepas plg awl 9 bln n plg lmbt 11 bln baru dtg

Saya bersalin 1/9, masih belum period. Fully breastfeed & tak ambil perancang lagi

5mo ago

ooo.sya pun xpsti period k pe cz 3hri je dtg n xbyk.sya cmpur bf n fm tpi byk fm.sya pun xambil prncang lgi.

normal. kalau tak breastfeed, possible je untuk period lepas bersalin.

sy brsalin bln aug dtg period ja mcm normal tiap bulan

saya bersalin 24/9 belum datang period smpai sekarang .

5mo ago

tak..

Saya 27/9 sampai sekarang belum datang bulan