random topic

soalan saya agak pelik bagi saya tapi saya cuma nak tahu saya je ke macam ni atau saya tak keseorangan, umur saya 24 (houswife) baru berkahwin tahun lepas dan dah mempunyai anak (baru lahir), saya duduk sendiri dengan suami& anak, apa yg saya nak tanya& tahu routine saya tiap hari mmg duduk kat rumah jela kan sebab house wife tapi dari zaman saya takda anak sampai la dah ada anak saya selalu bangun lewat even dah ada anak, anak saya pun kadang pukul 12pm - 2pm paling lewat bangun. suami tk marah pun saya bangun lewat ke apa sebab semua urusan rumah makan semua saya settlekan before dia balik. cuma saya nak tahu ada mommies macam saya?? yg bukan morning person macam orang takda wawasan takda life? 🤣🤣😅 kadang bila buka phone tengok orang update pagi pagi dah buat itu ini terasa diri ni tak normal pulak 😅😅 #naktahuje

4 Balas

sy kwin dri umur 20,skrg dah 24 Ada 3 anak .anak sy smua jarak dekat2 ..paling sulung Nak msuk 5 thun dah ..smnjak Ada anak smpai ala anak Tiga...mmang Slalu bngun lewat...sbab anak no 1 dan 2 Slalu lewat tdur..anak no 3 bru 2 Bulan ..tu pun Slalu bngun jam 9...so jam 9 Slalu kitorang trbngun...kadang bngun pgi subuh jga utk solat .Tpi hmpir stiap msa jga trlewat subuh...Tpi sy prsan kkak sy smua jdi morning person slpas anak diorang mula skolah...yg pasti timing bngun mmang Akan brubah kalau anak start skolah 😆

normal je bagi saya. sebelum ada anak, lepas subuh je tidur balik sampai tengahari. pastu ada anak newborn, dia tidur saya pun tidur. tak menentu masa. tapi ada perubahan bila anak makin membesar, sebab saya dah biasakan anak dengan routine. scr tak langsung terus jadi morning person. 😂

5mo ago

lega saya baca 🤣🤣 terima kasih respon

Takpa mommy bila anak makin besar nanti auto berubah sleeping pattern kita. Sebab banyak kita nk urus anak pagi2. Lama2 auto jadi morning person

5mo ago

hihihi, kena tidur puas puas jawapnya, terima kasih respon

jangan risau sis, bukan sis je macam orang takde wawasan. saya anak dua pun macam takde wawasan HAHAHAHA