Assalammualaikum...saya baru dsahkan mngandung alhamdulillah

Soalan saya ada kh normal kluar flek coklat d awal khamilan...firsttime saya pregnnt ni😅tq#firstmom

3 Balas

saya pun ada. saya terus pergi klinik. dr terus scan baby and cek vagina. dr bagi mc 2 hari and ubat kuat rahim. sebab saya pernah gugur sebelum ni. so saya takut. bleeding and spotting orang berbeza. bagi saya terus rujuk dr ya.

tu nama dia darah implantasi, kira baby baru nak menempel kat rahim gituu, Kalau banyak or darah fresh baik jumap doktor and doc akan cek😊

klau sikit normal klau banyak x normal

2y ago

owh bgtu...trima kasih☺☺☺