Berat baby 34minggu

hi smua. sy bru scan baby tdi 34weeks 2days berat baby 2.6kg normal tak ya? ada ke kt sini sama mcm saya? sono ckp normal tp bila tgk apps ni mcm jauh sgt je beza dgn berat yg sepatutnya. and ukuran kepala baby 37minggu which is besar dri usia 😭 (sy gdm dc). perlu ke sy inform dkat nurse bila checkup nanti untuk doktor scan balik? sbb tarikh jumpa doktor 37minggu nanti. lama lagi. minggu depan checkup dkt klinik desa je hanya jumpa nurse #ingintahu #firstmom 🥲

2 Balas

Dekat apps ni memang macam kecik sikit berat dia hehe kalau pegi sono carta elok je. Aritu saya 34w 5d 2.4kg dr kata okay je.

Normal mcm sy jgk tuari sis

2mo ago

Awalnya baby sy kecik 2minggu kk refer ke pakar . Then pakar scan baby elok je membesar ikut week. Alhamdulillah selamat dh bersalin bulan lepas☺️