Susu Novalac

Hi smua,, sapa yg tau atau ade pngalman bby mnum ssu novalac... Bby sy nak dkt 2bulan.. Dh 3 kali tukar ssu dri dutch bby, lactogen, dupro smua kembung muntah2... Hrtu tukar ke Novalac AR atas saranan ahli farmasi utk bby sllu muntah ssu n bby serasi dgn ssu ini... Tp diorng ckp novalac AR ni tidk ssuai utk dmnum scara brterusan hingga besar...perlu teruskn ke ataupun perlu tukar ke ssu novalac yg wrna biru tu?? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Hi mummy. Anak sy dari nb minum novalac yg biasa warna biru. Sangat sesuai. Poop okay, tak ada kembung perut or muntah or anything. The baby mcm enjoy je minum 😅