Pampers nb

Hi smua nk tya pdpt klau nk plih pampers NB ni bagus yg jenis tape ke jenis pants? #1stbaby #newmom1stbaby

6 Balas

cari jenis tape sbb baby baru lahir kerap berak dan kencing... nnti kne sntiasa bersih kn lampin... klau nk pkai kn dia pants tunggu dia dh besar sikit bru okey... tu pendapat sy lh

tape sis. senang nak adjust bahagian perut. tp setakat ni tak jumpa lg pampers nb jenis pants

1y ago

rasanya mostly kalau nb mmg tape sis. pants ni utk baby yg dah boleh berdiri biasanya.

Rasanya takde jenis pants utk nb sbb pants ni biasanya utk anak2 yg pandai berdiri sendiri dah.

ada ke newborn diapers jenis pants? xpernah jmpa

1y ago

sy pun xpasti bru nk survey2 hihi

Drypers pon ok

tape lagi okay...