Bleeding 8weeks

Smlm bleeding kuar drh merah tp xbyk.. trus g kk scan bby ok ada heartbeat doc ckp kena rest.. so far sy mmg rest baring tido je keja.. harini ada spotting koko2 lagi.. normal ke? Buku lg 2minggu baru bkk.. sy nak tya sllu bila akan abis spot or bleeding tu? N bahaya x? Lenguh bdn asik baring je 😅#pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sy pun menghadapi masalah yg sama dgn sis .ttpi kndungan sy 10 minggu .. sis ada mengalami sedikit nyeri x d bhgian bwh perut dan darah spotting tu kluar lendir brwrna coklat dan keluar pda jam jam dan wktu tertentu ..adkah sis mengalami situasi yg sama ..

2y ago

Setakat ni xde nyeri cuma klu sy byr bjln kluar spptting koko tp sikit je.. klu sy rehat xde kuar da..