Bleeding 8weeks

Smlm bleeding kuar drh merah tp xbyk.. trus g kk scan bby ok ada heartbeat doc ckp kena rest.. so far sy mmg rest baring tido je keja.. harini ada spotting koko2 lagi.. normal ke? Buku lg 2minggu baru bkk.. sy nak tya sllu bila akan abis spot or bleeding tu? N bahaya x? Lenguh bdn asik baring je 😅#pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Sma la sis,kdang2 fresh blood.kdang2 wrna coklat,tp bby ok ja,kna bnyk rehat.kalau bnyak gerak atau jalan mmng keluar la darah nya

2y ago

Setakat skng sy xde rasa pe2…