Bleeding 8weeks

Smlm bleeding kuar drh merah tp xbyk.. trus g kk scan bby ok ada heartbeat doc ckp kena rest.. so far sy mmg rest baring tido je keja.. harini ada spotting koko2 lagi.. normal ke? Buku lg 2minggu baru bkk.. sy nak tya sllu bila akan abis spot or bleeding tu? N bahaya x? Lenguh bdn asik baring je 😅#pleasehelp #bantusharing

3 Balas

saya pun ada alami.. doc bg ubat duphaston (kuat rahim ) + kena bedrest.. alhamdulillah baby sihat..skrg takda dah kuar darah moga baby terus membesar dgn baik.. skrg dah masuk 10weeks.. kalau doc pesan bedrest,bedrest je sis.. fikir positif,in shaa Allah everything will be ok

2y ago

Aamiin aamiin.. moga bby kt smua kuat 🥰