Assalamualaikum ibu² ..nk tanya ni keputihan kh mucus plug?td pagi keluar..tp xda rsa sakit lg.

Smlm ada rasa mcm senggugut dan perut mngeras tp xsakit sgt.hrini xda sakit.#ingintahu

Assalamualaikum ibu² ..nk tanya ni keputihan kh mucus plug?td pagi keluar..tp xda rsa sakit lg.
2 Balas

tu spotting tu. kalo sis nak cek up saja2 g klinik saja dlu pon xpe sbb kata xde sakit. g klinik just nk tgk de bukaan ke camne. sbb kdg sakit xde tp bukaan da de.

10mo ago

Td pagi ada keluar jugak tp bnyk dan tebal sikit.lendir jernih+darah sikit.perut kerap rasa senggugut tp xsakit sgt.sy dah brithu dokter.tggu sakit sgt² baru pergi hospital.klau xsakit nanti kena suruh balik rumah lg.dh ada tanda means nk beranak lh tu but dpends jugak dgn badan masing² setiap org xsma.

Sis dah berapa weeks? Macam mucus plug ni.

10mo ago

belum ada rasa kepala bby turun dkt laluan sdh..kepala bby dh dkt bwh tp belum masuk laluan..tu yg risau jugak..