Perut kerap mengeras 21weeks .

Smlm ada bersama dn Harini perut asyik mengeras on off .knp ye lagi" kalau saya baring terlentang #seriusnanya

2 Balas

Pregnant trimester 2 -3 dah xboleh terlentang sis... saya pernah dgn cite kawan saya tido terlentang, esoknya baby kurang gerak lngsung... pastu bila scan baby dah meninggal dlm perut,sbb ibu tido terlentang... tido terlentang tu pun bukan sengaja,tp sbb penat sangat... dia xsedar yg bangun" dah tido terlentang

21w perut awk blm bsr ke?kalau masa terlentang tu sakit cuba ubah posisi..kalau blh dah perut bsr2 ni elakkan baring terlentang....bahaya pd bby..bykkan mengiring..lg elok mngiring ke kiri....