Saya baru join group ni semalam.

Just nak kongsi dgn group sini, saya berjaya hamil setelah 6 tahun kawin 😭😭😭

21 Balas

alhamdulillah ya allah syukur. tahniah syggg. jage diri jage mkn minum okeyy. jgn buat keje berat² tau. im happy for you. jgn lupa juga mkn folic acid😘

syukur ya Allah..alhamdulillah tahniah sis… saya pulak 2tahun kawin now nk masuk 7weeks dh🤗…Allah dengar doa kita sis syukur…

2y ago

Lain mcm kan dia punya happy bila dpt tahu kita pregnant 🥺🥺 saya tak pernah sehappy mcmtu bila test naik 2 line. Tahniah jugak untuk awak 🫂 semoga kandungan kita dua, membesar dgn sihat

Tahniah mommy! Sama dengan saya juga. 7 years TTC. Menggigil tangan pegang UPT hihi. Semoga baby kita sihat selalu ya. Take care!

alhamdulillah.. tahniah puan.. sama dgn saya masa 1st baby dlu. 6 tahun akhirnya baru Allah bg rezeki anak. take care yer..

Alhamdulillah. Syukur. saya pulak 5tahun kahwin. skrg baru masuk 5minggu. Syukurr Ya Allah

Alhamdulillah tahniah 🥰 happy dgr ramai ttc berjaya pregnant 🤰 take care sis

Alhamdulillah. Tahniah! Semoga awak dan kandungan setiasa berada dalam lindungan Nya

2y ago

Amin amin yra. Terima kasih ❤️

congratulations. don't worry God will bless you and your family always

Alhamdulillah tahniahhh Jaga kandungan dn kesihatan baik baik yaa

Alhamdulillah tahniah sis 💜 jaga diri jaga kesihatan okay .