Salam...nk tanya baby dh nk masuk 6 bulan,slow cooker apa yg bagus untuk masak makanan baby?

Slow cooker terbaik untuk masak makanan baby

5 Balas

sy beli multicooker tu. bawah masak bubur atas boleh kukus. senang 2 in 1. boleh guna lama sikit banding food processor. sy tk beli food prcssr sbb baby kejap je mkn tektur blend. pakai blendr apa ada kat umah je. tp brgantung la pd sis klau perlu beli. beras sis frozenkan siap2 nk masak kejap sgt klau dh frozen tu.

nape nak pakai slow cooker? kalau nak masak bubur, lambat. sy masak bubur anak guna beras frozen, sekejap je dah jadi bubur. kalau nak beli food processor, tu okay. p

Sy bantai buat bubur dlm periuk kecik biase tu aje sis.. masak bukan banyak pun…

rajinnya mak nk guna slow cooker😆

tefal