#genderScan

Slmt pg mommy semua. Sy mau tnya. Msa 19 weeks, sy scan gender kat klinik Swasta/klinik bayar. Terang2 nmpak boboii, pistol mnunjul. Tp smlm, 32 weeks scan kt klinik biasa. Nurse bilang gegirl.🥴 Dh la scan kabur. Mana satu bole dipercyai pda pndapat korang ? 🤭#seriusnanya

3 Balas

genital part baby betul2 complete selepas 20w. kalau saya, better buat detail scan dr gendre scan. tp kena buat masa 20w-24w. ni dah 32w sis boleh buat 5d scan. kalau 5d mmg nampak jelas sis.

Kena scan lagiii hehehehe

2y ago

masih bole scan lagi kalau dh 32 weeks sis?